lördag 10 augusti 2013

Dagens Didde 9/8

Nej, det funkade inte att lägga Didrik tidigt. Han vaknade 4:45 och var jättepigg. Så det var bara att kliva upp och mysa med Lilleman. Han fick en flaska välling och somnade om kl 5:30 och sov till 7:30.

Hela dagen gick åt till att förbereda en överraskningsfest för Marcus. Han fyller 30 på tisdag så jag hade bjudit in hela hans familj och mina föräldrar på middag hemma hos oss.

Didrik har varit duktig och samarbetat hela dagen :-) och alla förberedelser gick riktigt bra.

Strax före kl 18 hade alla 15 samlats hemma hos oss och strax efter 18 kom Marcus hem. Han blev överraskad. Vi hade en jättetrevlig kväll och Marcus verkade nöjd och glad. Tyvärr blev det en tidig kväll eftersom Marcus skulle upp tidigt dagen efter Och spela match.

För första gången någonsin blev Didrik ledsen när han träffade folk. Jag hoppas att det bara var dåliga omständigheter, och inte den där fasen. Han vaknade när alla hade kommit, så han var yrvaken och hungrig. Men han blev jätteledsen när det var så mycket folk som ville prata med honom. Men tidigare på dagen när vi var på Ica var det en vilt främmande man som kom fram till honom och pratade och då sken han som en sol. Efter att ha piggnat till och fått mat var han sitt vanliga jag igen på festen och gillade alla :-)

Idag har även hans tand kommit tillbaka och nu är den där på riktigt. Det ser så gulligt ut med en pytteliten tand.

Didrik var helt slut och tvärslocknade i sin säng kl 21.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar