fredag 16 augusti 2013

Dagens Didde 16/8

Skrutten sov till 6:45 imorse, så vi har haft en väldigt mysig dag tillsammans. När han sover till ca 7 på morgonen så blir dagen oftast väldigt bra :-)

På morgonen var mamma och pappa här ett litet tag, då kan jag göra en sats fiskgratäng till Didrik. Han fick en portion till lunch och han verkade gilla det :-)

På förmiddagen var Asta och Marie här. Didrik sov när de kom och han slog på stort och sov i över en timme. Han var lite yrvaken när kan kom upp, men efter ett tag så var det full fart på honom. Men han har faktiskt varit lite lugnare idag.

Efter lunch gick vi och gungade. Didrik satt bättre i gungan än någonsin förut. Och han tycker att det är så roligt att gunga. Han skrattar högt. När Didrik nästan somnade i vagnen så var det dags att gå vidare. Jag promenerade ner på stan. Mötte upp Marcus när han slutade Jobbet.

Ikväll har Didriks farmor och farfar varit här och ätit middag. Vi har även gjort en till sats mat till Didrik, spaghetti och köttfärssås. Det blev 11 portioner. Nu är hela frysen full av barnmat :-)

Sen vi började med att Didrik bara sover två gånger per dag så är läggningar en dans på rosor. Endera somnar han nästan i famnen när han får välling, eller så fort vi lägger ner honom i hans säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar