fredag 23 augusti 2013

Dagens Didde 21/8

Vi har fullt upp på dagarna. I onsdags var jag ute och sprang med Britaxvagnen. Det gick förvånansvärt bra. Didrik var väldigt nöjd, han verkade tycka att det var roligt när det gick lite fortare :-) Det var väldigt mycket jobbigare att springa med 20 kg extra vikt. Men med tanke på att jag var tvungen att gå vissa bitar med vagnen så är jag rätt nöjd med tiden ändå :-) 5,25 km på 38 min.

På eftermiddag var vår granne Hanna och hennes yngsta son Leo här och en annan tjej i området, Viktoria, och hennes son Valentin. Leo är 4 månader yngre än Didrik och Valentin är 4 månader äldre. Än så länge leker de ju inte med varandra, men det är ju ändå så roligt att träffa mammor och barn :-) vi hade en väldigt trevlig eftermiddag.

På kvällen var Christoffer, Marie och Asta här och åt middag. Barnen lekte lite. Didrik brukar vara lite mesig. Andra barn brukar få ta hans leksaker utan att han gör något, men några gånger när Asta tog leksaken som han lekte med tog han faktiskt tillbaka den. När barnen hade somnat så planerade vi vår årliga maskerad. Det här året ska vi ha tecknade figurer som tema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar