söndag 3 november 2013

Dagens Didde 3/11

Inatt vakande Didrik vid 2 och var lite ledsen. Marcus gick upp med honom. Han somnade snabbt om i vår säng. Efter ett tag bar Marcus över honom till hans säng och där sov han till 7:30 :-)

Nu är hela familjen förkyld :-( sen Didrik föddes har jag verkligen fått världens sämsta immunförsvar. Det är så tråkigt att vara förkyld hela tiden! Didrik börjar dock bli bättre och det är ju huvudsaken :-)

Idag har vi hållt på med trappen så Didrik har hängt med sin mormor och morfar. Innan de kom och hämtade honom så lekte vi massor. Hans favoritleksak just nu är helt klart hans bultbräda. Han är så duktig på att hamra ner bultarna.

Ikväll åt vi middag hos mamma och pappa. Mamma hade gjort en jättegod fiskgryta. Didrik älskar ju fisk så det fanns en portion till honom också. Han åt tre skedar, sen vägrade han. Tycker att det är jättesvårt att veta hur man ska göra då. Det är ju viktigt att de äter, speciellt nu när han har varit sjuk, men samtidigt vill jag ju inte att han ska lära sig att han får något annat så fort han inte tycker om en rätt. Ikväll värmde jag iallafall en burk fiskgratäng från Semper och den slukade han. Hur ska jag få honom att äta annat än färdigmat?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar