onsdag 27 november 2013

Dagens Didde 25/11

Usch vilken natt och dag. Didrik har haft över 40 graders feber hela tiden han inte har haft Alvedon i kroppen. Och när han har fått Alvedon har den legat på 38,5.

Didrik var vaken massa på natten. Han var så ledsen. Både jag och Marcus var vakna med honom. Till slut fick vi honom att somna i vår säng. Vi var helt slut alla tre så vi sov faktiskt ganska bra, i 2 timmar. Men Gud så trötta vi var när Didrik vaknade. Som tur var kom mamma hit på förmiddagen så att jag fick sova.

Didrik blev ganska pigg när han fick Alvedon. Då orkade han leka massor. Men så fort Alvedonen gick ur kroppen blev han jätteledsen och hängig. Trots det så har han ätit rätt så bra idag och det är ju skönt :-) Didrik har ju svårt att sova på dagen i vanliga fall och idag har det varit ännu värre. Vi får ju inte gå ut nu när han har så hög feber. Till slut somnade han i mitt knä. Han sov där i 1,5 och jag tittade på avsnitt på Surfplattan.

Kvällen blev sådär. Didrik somnade efter vällingen 19:45, men vaknade igen vid 21. Då var han jätteledsen. Vi gav Alvedon och nässpray. Han blev jättepigg av Alvedonen och röjde omkring ända till 23. Då gav vi honom en flaska välling till, och få somnade han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar