lördag 16 november 2013

Dagens Didde 16/11

Imorse vaknade Didrik 6:20, helt ok. Men eftersom han somnade sent igår så blev han trött ganska snabbt. Tro det eller ej, men vid 9:15 somnade Didrik i Marcus knä, utan välling eller något annat. Marcus la honom i hans säng och där sov han i en timme.

Kl 11 var vi på barnrytmik på stadsbiblioteket. Det leddes av en kvinna som heter Barbro. Måste säga att jag är väldigt imponerad av henne. Hon lyckades trollbinda vårt lilla yrväder och ca 20 barn till i åldern 6 månader - 5 år i 45 minuter. Vi sjöng, gjorde rörelser till ramsor och spelade instrument. Didrik verkade gilla det. Barbro har varit på Bomhus bibliotek två gånger den här hösten men Didrik har varit sjuk båda gångerna och det är en gång till, men då ska vi på bvc. Får hoppas att hon kommer nästa termin också. Och då har nog Didrik ännu mer utbyte av det.

Efter barnrytmiken gick vi på stan. Letade efter kläder till Spanien till Didrik. Finns ju inte jättemycket nu, men hittade ett par tunna byxor och en tunn långärmad T-Shirt. De ska Didrik få i sin paketkalender.

Sen var vi hos Didriks farmor och farfar och åt lunch.

När vi var på stan upptäckte vi att Didrik har fått en tand till i överkäken. Den har trängt igenom så pass att man känner den. Kanske är det därför hans humör har varit som det har varit de senaste dagarna. Nu har han 5 tänder och de använder han. Han har börjat bita mig.

Didrik chockar både oss och sig själv med att stå själv ibland. Han kan stå några sekunder utan stöd och det är faktiskt ganska stadigt. Men se händer inte så ofta än så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar