måndag 25 november 2013

Dagens Didde 24/11

Didrik tajmar in en riktig febertopp på sin 1-års dag, inte helt ultimat. Borde kanske ha förstått att något inte stod helt rätt till när han var vaken en massa på natten.

På förmiddagen var han ganska pigg. Jag och Didrik tog en promenad. Han somnade men sov dock bara 35 minuter. Sen var han inte jättenöjd med att åka vagn så jag vände sittdelen framåt och det blev en succé.

När vi kom hem började Didrik bli lite gnällig och hängig, men han åt bra.

Vid 13:30 kom massa släktingar. Didrik fick så mycket uppmärksamhet och kärlek, och massa fina paket :-) Vi fikade och Didrik fick en egen tårtbit som han åt med händerna. Det var en gräddtårta med hallon som Didriks mormor hade bakat.

Didrik blev mer och mer hängig, han somnade till och med i sin fasters famn och sov i över en timme. När han vaknade var han inte pigg alls och vi tog febern. Då hade han 40,2. Han fick Alvedon då, vid 16-tiden, och blev då pigg och glad igen. Han åt mat som vanligt och sen drack han välling och somnade vid 20:30. Dock vaknade han igen vid 22:30 och var ledsen. Han fick Alvedon igen och så använde vi nässugen och gav nässpray. Då somnade han om igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar