lördag 4 januari 2014

Dagens Didrik 3/1

Jag lever i en riktig lyckobubbla nu. Vi har det så bra här hemma! Det är riktigt lyxigt att få ha varit hemma hela familjen i över två veckor. Vi har haft det så himla bra! Nu börjar ledigheten gå mot sitt slut och det känns så klart jättetråkigt, men nu börjar en ny spännande tid i vårt liv!

Idag hade vi tänkt gå på bibblan med Didrik, men vi klantade oss lite med torktiden på trappen så vi stannade hemma istället. Jag passade på att springa och det gick så bra och var så skönt!

På eftermiddagen åkte vi ut till Valbo och tittade lite i affärer och handlade på IKEA. Vi åt middag där också. Såg att vi inte var den enda barnfamiljen som tog till den lösningen :-) Didrik hade på sig sin nya jacka och ett par av hans Kavatskor. Han var så tuff. Det är ju så gulligt nu när han kan gå och hålla oss i handen när vi är ute i affärer :-) Vi var kvar ute i Valbo till 19:50. Vi hade med oss pyjamas och välling så Didrik somnade i bilen på vägen hem. Han var SÅ trött. Han vaknade inte ens när jag bar in honom och klädde av honom ytterkläderna när vi kom hem.

Didriks språk har utvecklats massor de senaste dagarna. Nu säger han mamma och bappa (det har han ju iofs gjort ett tag, men det har inte verkat som han har menat något med det). Vi har några stora förstoringar här hemma och han pekar på de och säger mamma och bappa. Han säger Gatta och pekar på katterna. Ajaj säger han också, när han gör något som han inte få. Det han säger mest just nu är dududududu, tror inte att det betyder något utan det är nog ett roligt ljud bara.

Vi har lärt honom att göra High-five med oss, det är ju bara för gulligt. Och när man säger hej då så vinkar han.

Det händer så mycket i hans lilla kropp och hjärna just nu. Det är ju extra roligt att det händer nu när Marcus är hemma.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar