söndag 19 januari 2014

Dagens Didrik 19/1

Äntligen verkar Didrik må lite bättre. Hoppas verkligen att det håller i sig. Han har fortfarande feber, men "bara" ca 38,5 och hans mage är lika lös, men han har iallafall lite mer matlust. Imorse åt han gröt och smörgås, till lunch åt han välling, till mellanmål blåbärssoppa och några Mariekex (?!) och till middag 3/4-burk spaghetti och köttfärssås och nästan en hel clementin. Sen fick han några majskrokar. Innan han somnade hann han dricka lite välling.

Eftersom natten var rätt dålig, men bättre än de två föregående så sov vi länge idag, ända till 9. Vi har inte gjort något vettigt alls idag, förutom Marcus som håller på och fixar i källaren. Jag och Didrik har mest lekt. Det senaste är att klättra upp och ner i soffan. Det passade alldeles utmärkt när jag ville se på TV. Hade så gärna velat gå ut idag, men Didrik hade över 39 graders feber på eftermiddagen, så vi hoppade över det. Men imorgon hoppas jag på att även Didrik kan få frisk luft. Han har inte varit ute sen i torsdags (tror jag). Hoppas att han blir frisk nu så att vi kan träffa lite folk!

Är inte helt hundra på att det är magsjuka han har fortfarande. Skulle mycket väl kunna vara hans struliga mage som spökar. Mamma trodde att det kanske är 3-dagars febern han har också. Ska hålla utkik efter utslag nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar