fredag 4 oktober 2013

Underbara barn

Idag har jag haft en riktig Mariadag :-)

Jag tog bussen till Sthlm imorse, och sen pendeltåget till Älvsjö och Stockholmsmässan. I C-hallen var det Underbara barn mässan. Jag har aldrig varit där förut, men det blir garanterat fler gånger.

Det var galet mycket folk där, och de flesta hade bebisar och barnvagnar med sig. Jag är väldigt nöjd över att jag lämnade min gullunge hemma :-) är ganska säker på att han inte hade gillat att gå på mässa i över tre timmar.

Det fanns massa saker att titta på och ännu mer att köpa :-) men jag gick inte bananas, jag var ändå ganska sansad. Jag köpte bara en T-shirt från Me&I, ett par byxor från Rockafella, mat från Ellas kitchen, två muggar, en napp och en bitring från Mam och ett lektält från Kids Koncept. That's it :-)

Sen fick man ju massa gratissaker. Från Loppi fick man massa roliga saker, och från Barnskospecialisten fick man massa nyttigt. Av Babyland fick man en söt snuttefilt.

Efter tre timmar på mässan fick jag nog. Gjorde en chansning och messade Alex. Hon slutade tidigt så vi möttes upp på Åhléns. Vi fikade på kulturhuset och sen tittade vi i affärer. Att helt spontant få träffa sin äldsta och bästa vän och snacka skit och shoppa, det är balsam för själen :-)

Efter en mycket lyckad dag i Sthlm satte jag mig på bussen hem kl 16. Didrik och Marcus kom och hämtade mig. Didrik blir alltid glad när han får se mig, men lyckan i hans ögon när jag har varit borta ett lite längre tag är helt obetalbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar