måndag 28 oktober 2013

Dagens Didde 27/10

Trots att det har blivit vintertid inatt så sov Didrik till 6:15. Vi hämtade honom vid 13, med cykel. Vi cyklade till till Anders och Matilda och fikade. Det var många bröllopsgäster där och Didrik var som vanligt en solstråle.

När vi kom hem så packade vi ner Didrik i vagnen och promenerade till Lillhagsbadet. Det är ett litet bad som ligger 3,5 km från oss. En perfekt promenad för att Didrik skulle kunna sova middag. Vi betalde medlemsskap i den ideella föreningen som driver badet, 150:- per år. Då kostar det 40:-/vuxen att bada. På tisdagar är det babybad, på fredagar är det Pappa-barn-bad och på söndagar är det familjebad. Vi träffade familjen Rogsberg där. Vi badade i ungefär 45 min och barnen tyckte att det var jätteroligt. Det var verkligen prefekt att bada där; 32 grader i poolen, fräscht, litet och mysigt och lite folk. Dit kommer vi verkligen att gå fler gånger.

Didrik var väldigt trött när vi åkte från badet, men det var inga problem att få honom att vara vaken till 19:45. Han lekte och roade sig själv :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar