torsdag 24 oktober 2013

Dagens Didde 24/10

Didrik vaknade 6:50 idag. När man sover i samma rum som honom då märker man att han är halvvaken rätt många gånger per natt, men sen somnar om av sig själv. Det känns väldigt skönt att han har ett eget rum hemma och att vi inte använder babyvakten längre. Jag sover ju hela natten och Didrik somnar ju om av sig själv. Tror att han skulle bli mer vaken om vi gick in till honom.

På förmiddagen idag var vi på öppna förskolan i Bomhus. Idag var det sångstund där och den var riktigt bra. Trots att Didrik var trött och att det var extremt många barn där så satt Didrik som förtrollad större delen av halvtimmen. Det var rätt häftigt att se. Barnen fick bland annat låna varsitt instrument. Didrik fick låna en rad med bjällror, det passade honom utmärkt.

Jag trodde att Didrik skulle somna i vagnen på vägen hem, men icke. Han hann äta innan han somnade. Han fick kokt falukorv med dill och persilja och kokt potatis och kokta morötter. Han gillade det, men inget slår Sempers barnmatsburkar.

Didrik somnade 12:45, man hade ju kunnat tro att han skulle sova en längre stund då, men icke. Han vaknade redan efter en timme. Men trots att han har sovit så lite så har han hållit humöret uppe. På eftermiddagen hängde han med mamma medans jag målade och tränade. Och ikväll var vi hos familjen Rogsberg på middag :-). Didrik somnade vid 19:40, men vaknade strax innan vi åkte hem vid 21. När vi kom hem var han lite ledsen, men somnade efter att Marcus hade sjungit för honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar