söndag 21 juni 2015

Midsommar 2015

Vi firade midsommar på Granön med hela Marcus familj; Didriks farmor och farfar, moster och morbror, farbror och faster och 5 kusiner + 2 respektive. Vi hade supertrevligt. Didrik hade så roligt med sina kusiner. De busar och leker jättemycket med honom så han var i himmelriket.

Vi kom till Granön på förmiddagen. Då sken faktiskt solen och det var riktigt skönt ute. Vi tog fyrhjulingen och åkte till hamnen för att plocka blommar och göra kransar. I vår familj är det pappan som står för det. Jag har ingen aning om hur man gör. Vi fick varsin krans alla tre. Didrik hade inte på sig sin så länge, men jag fick några bilder på det iallafall.

När vi kom tillbaka så kom resten av sällskapet. Det blev sillunch. Sen somnade Didrik och sov förbi dansen kring midsommarstången, tyvärr. Men när han vaknade så var spelades det fotboll och kubb och vi hann också med en cyekltur till hamnen.

Didrik somnade inte förrän vid strax efter 21, men det vad gör det när det är midsommarafton? Vi andra höll ut till strax efter midnatt. Även jag, fast jag hade tagit en powernap på en kvart på kvällen.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar