måndag 8 juni 2015

Dagens Didrik 7/6

Och så var helgen redan slut. Igår, på nationaldagen, var vi i Boulognerskogen på förmiddagen. Kommunen anordnade ett firande där. Tyvärr regnade det och var kallt, men vi åkte ändå. Didrik var på jättebra humör när vi åkte dit, men när vi väl kom fram blev han blyg och ville knappt gå ur vagnen. Han som älskar polisbilar ville inte alls titta på polisens utställning. Men när kommunhästen Berta kom blev det bättre. 

På eftermiddagen åkte Didrik och Marcus till Granön och sov över där. Jag stannade hemma och fixade med massa saker och hade lite egentid. 

Marcus och Didrik kom hem på förmiddagen. Vi möttes upp hemma hos familjen Rogsberg. Didrik och Asta lekte massor. De är så söta tillsammans. På eftermiddagen åkte vi till Furuvik. När vi kom dit var det fint väder, men efter en timme började det regna. Som tur var var vi utrustade med regnkläder till hela familjen. När vi kom till tivolit spöregnade det, men Didrik ville så klart åka ändå. Det blev bilar, bergodalbanan och en flyggrej. 

Kl 16 mötte vi upp familjen Apel. Sean Banan spejade på stora scenen. Didrik och Isabell dansade och skakade rumpan. De var så söta! 

Idag har allt gått jättebra. På Furuvik var han inte alls blyg, utan precis som vanligt,




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar