söndag 9 mars 2014

Dagens Didrik 9/3

Vissa dagar är verkligen helt perfekta, idag var nästan en sån dag. Det enda som inte var perfekt att Marcus var så trött efter festen igår så att han inte orkade göra något alls. Men jag och Didrik har haft en underbar dag tillsammans.

Vi började med att ta lite sovmorgon, till 6:40. Egentligen helt sjukt att kalla det för sovmorgon, men så är det i vårt hem just nu. Det blev babysim för vår del imorse. Mamma följde med och tittade på. Kul för henne att se vad vi pysslar med när vi är där :-) Det gick riktigt bra den här gången. Vi gjorde något som kallas för karusellgreppet och så tränade vi på att klättra upp på en flytdyna och hoppa ner i vattnet, och sen vända och ta sig på flytdynan igen. Det märktes verkligen framsteg på de gångerna vi övade. Vi badade i över 45 minuter. Vi träffade en kollega till mig och hans dotter. Hon och Didrik var planerade dagarna efter varandra, men nu så skiljer det 1½ månad mellan dem. Didrik ville väldigt gärna hålla hennes hand när de badade, men hon blev mest förskräckt. Didrik somnade i bilen på väg hem. Det var jättefint väder när vi kom hem så jag la över Didrik i vagnen och tog en promenad med honom. Han sov 1 timme och 15 minuter.

Marcus tog Didrik ett lite tag när vi kom hem och gav honom lunch, blodpudding idag igen :-) Jag passade på att ta en powernap på 20 minuter. Jag blir alltid lite rastlös när det är fint väder ute, så jag och Didrik åkte till Brynäs och mötte upp mamma och pappa i en lekpark. Efter att ha lekt där ett tag så gick vi vidare till Stenenbergsparken. Där fanns en jätterolig klätterställning för små barn. Didrik älskade den.

När vi kom hem var Marcus kompis Jens här med den franska bulldogen Konrad. Didrik blev helt överlycklig och lekte massor med Konrad. De busade och jagade varandra. Didrik tyckte också väldigt mycket om Jens. Ibland kan Didrik vara lite reserverad mot främmande människor, men oftast så gillar han de flesta :-)























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar