söndag 23 mars 2014

Dagens Didrik 23/3

Trots att Marcus glömde bort att ta med Didrik på babysim imorse så hade de haft fullt upp hela dagen. På förmiddagen var de och hälsade på Didriks gammelfarmor, och på eftermiddagen var de och tittade på hockey i Läckerol Arena. Didriks kusin spelade final i DM P13 och vann. Didrik tycker att det är jättespännande att vara på hockey. Han som har myror i brallan annars hade suttit stilla i 2x20 minuter. Det måste vara något slags rekord.

Imorse hade Didrik stått vid grinden ner till källaren och ropat Mamma, mamma. Marcus hade tagit med honom ner i tvättstugan och visat honom att jag inte var där. Då hade Didrik gjort sin det-är-slut/borta-gest. Han är ju för underbar min lilla kille. Och när han kom hem på eftermiddagen så fick jag världens största kram. Men den varade inte alltför länge eftersom han fick syn på Nelson.

Didrik var väldigt hungrig och rätt grinig när han kom hem. När han väl hade fått mat, tacos, så byttes hungrigheten mot trötthet. Han tvärslocknade vid 19:15.

Det är så roligt att se Didrik med katterna. Eller med Nille kanske jag ska skriva. Nelson är fortfarande livrädd för Didrik, trots att Didrik har lugnat sig rätt mycket. Men Nille verkar tycka att det är lite spännande med Didrik och låter sig klappas varje dag. Dock tycker Didrik att det är jätteroligt att hålla i Nilles svans, vilket ju inte är så bra. Dock bryr sig inte Nille så mycket även när Didrik vägrar släppa taget fast Nille går iväg.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar