måndag 10 mars 2014

Dagens Didrik 10/3

Idag var det jobbdag för både mig och Marcus. Didrik har varit hos mamma och pappa. I och med att jag jobbar 60% och Marcus 50% från och med 1/3 så behöver vi barnvakt en dag varannan vecka. 

Vad är det med Didrik och att sova länge när vi måste iväg. Imorse fick vi väcka honom 6:30. Han hade som vanligt haft det jättebra hos mormor och morfar. Mamma hade tagit med honom till frisören. Hans hår växer som bara den så det var dags att gå dit igen. Den här gången provade vi en annan frisör och han blev lika fin och hos den här kostade det bara 100:-. Och så gjorde hon en så fin tuppkam med grön färg på honom. Varje dag kommer jag på mig själv med att tänka att han verkligen inte är någon bebis längre utan en fin liten kille. 

Vi hämtade Didrik vid 17 och då åkte vi och handlade. Vi var inte hemma förrän strax innan 18. Didrik var hungrig då och som tur var så hade vi blodpudding som vi kunde värma. Han åt två normaltjocka skivor. Herregud vad den här lilla killen kan äta. Skulle så gärna vilja väga och mäta honom nu, men vi får vänta tills i slutet av maj. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar