onsdag 11 september 2013

Cypern - Didrik och resorna

Både resan till och från Cypern gick jättebra!

När vi åkte dit började vi resan kl 4:45. Didrik sov nästan hela vägen till Arlanda. På Arlanda fick han gröt innan vi checkade in. Sen lånade vi en sulky som han åkte i fram tills vi klev på planet. Didrik somnade i Marcus famn innan vi ens hann lyfta och sov i en timme. Sen var han vaken i två timmar och var nöjd och glad. Han lekte med en gammal mobiltelefon och läste lite böcker. Han åt välling på planet. Vi fick även en påse med mat till honom. Han somnade i min famn och sov 30 minuter till. Han var vaken när vi landade, men brydde sig inte alls om tryckförändringen.

På Larnaca hade vi honom i vår bärsele och det tyckte han var roligt. Bussresan från flygplatsen till hotellet tog 45 minuter och även den gick jättebra, trots att vi fick sitta och vänta på bussen i över 30 minuter innan vi kom iväg. Didrik satt på eget säte bredvid Marcus. De tittade på film på Surfplattan och tittade ut genom fönstret. Han åt en yoghurt också. Vi kom fram till hotellet vid 16 lokal tid.

På vägen hem åkte vi från hotellet 12:30. Didrik fick ett eget säte den här gången också. Han lekte lite med sin katt, sen somnade han. På flygplatsen hade vi honom i bärselen. Flyget var försenat så vi var på flygplatsen i 1 timme mer än beräknat. Didrik fick en yoghurt med vi väntade. På planet fick han en flaska välling med vi lyfte och sen somnade han och sov i över 2 timmar. När han vaknade var han lite missnöjd, men han skrek inte. Vi gav honom färdiggjord soppa och på Arlanda fick han en flaska välling. Sen somnade han för natten i bilen hem. Vi kom hem 22:00 och då bar vi bara över honom i hans säng.

Det var två perfekta resdagar :-) det var väldigt skönt att vara fyra stycken som kunde hjälpas åt att ta hand om Didrik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar