tisdag 4 februari 2014

Dagens Didrik 3/2

Didrik har kommit in i en bra rutin nu, att somna vid 19:30 och sova till strax innan 7. Imorse kom mamma hit vid 6:45 och tog hand om Didrik. Medans jag och Marcus var på jobbet hann de med att vara ute i snön, vara på Bvc och gå hem till mamma och busa där.

Didrik hade tid hos Bvc för att kolla vikt och längd efter att han har varit sjuk så mycket. Men det var ingen fara alls. Trots att det verkligen syntes på honom att han hade gått ner en hel del i vikt när han var sjuk så väger han nu 10570 gr och är 77 cm lång. Det här är nog en av de få gångerna som han faktiskt har en ganska normal kurva.

Jag kom hem till mamma vid 16:45. Didrik blir så fantastiskt glad när jag kommer efter att jag har jobbat. Det värmer det lite småstressade mammahjärtat :-)

Marcus kom och hämtade oss efter ett tag och då åkte vi till Ica Maxi och handlade. Vi har självskanning där, gissa om Didrik älskade det. Han blippade massor av varor.

Som vanligt nu när han bara sover en timme på dagen så somnade han på två sekunder när han hade ätit upp sin välling :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar