onsdag 12 februari 2014

Dagens Didrik 12/2

Imorse bestämde sig Didrik för att vakna tidigt, typiskt när vi inte behövde gå upp. Sen han började gå är han mycket mera nöjd. Jag låg kvar i sängen i en timme efter att han hade vaknat och han rotade omkring i vårt sovrum.

Idag har vi varit på Loklekis på Järnvägsmuséet med Marie och Asta. Didrik har absolut ingen ro att vara stil och leka med leksaker nu när han kan gå. Det blev mest tid ute i muséet, men det var roligt det också :-)

Trots att Didrik vaknade 5:55 imorse somnade han inte när vi promenerade till Loklekis. Vi hade tänkt vara där lite längre, men både Asta och Didrik var trötta så vi gav upp vid 11:30. Didrik somnade på vägen hem och sov i 1,5 timme.

På eftermiddagen var vi och hälsade på på Marcus jobb och jag var och träffade vår mäklare och gick igenom lite siffror inför deklarationen. Det ser ut som att vi kommer få tillbaka pengar trots att vi gjorde en vinst på vår försäljning :-)

Ikväll har vi inte gjort så mycket, Didrik har traskat omkring och flyttat på saker, Marcus har flyttat en garderob från Didriks rum till vårt rum och jag har tvättat och sorterat tvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar