söndag 23 februari 2014

Dagens Didrik 22/2

Barnen vaknade redan vid 6 och var jättepigga. Det var Marcus morgon så han gick upp, men tyvärr var barnen så livliga så att jag kunde inte somna om.

Det var kanonväder i Stockholm så efter frukost gick vi ut och lekte i en lekpark. Jag tog några jättefina bilder, men har tyvärr inga att visa er. Didrik älskar att åka rutschkana. Nu är han så stor så han kan klättra upp själv, men han har inte riktigt förstått hur han ska göra sen så då måste en av oss hjälpa till. Han vill helst åka rutschkanorna för de stora barnen :-)
Didrik går helst nu när vi är ute och ska vi inte så långt och inte har bråttom så får han så klart det. Idag trillade han dock och slog i näsan så det började blöda.

Planen var att träffa lite mer kompisar och barn, men av olika anledningar blev det inte så så vi åkte till Barkarby outlet istället. Vi shoppade lite och åt lunch. Jag och Didrik fick varsitt par tumhandskar och Marcus köpte tre par byxor. Vi åt lunch på Pizza Hut. Det där med att gå på restaurang med Didrik går jättebra ibland och mindre bra ibland, idag var en sån gång när det gick mindre bra. Han ville inte alls sitta i sin stol utan han ville mest gå omkring. Och får han inte som han vill så skriker han. Det är ju rätt pinsamt när man är ute så där, men så fick det vara. Vi blev inte så långrandiga, vi åt vår mat, betalade och gick.

Vi åkte tillbaka till Gävle vid 14:30. Vi har tajmat Didriks sömn med bilåkningen, så det har gått riktigt smidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar