lördag 1 juni 2013

Dagens Didde 30/5

Didrik har börjat röra på sig mycket i sömnen. Han har börjat ligga på sidan och på rygg tvärs över spjälsängen. Ibland fastnar han på tvären och börjar gråta.

Idag har jag och Didrik varit i Sthlm. Vi åkte ner med Mamma och pappa. Först var vi och hälsade på på mammas gamla jobb. Didrik charmade alla kollegor. Sen åt vi lunch i Vällingby. Didrik fick lite katrinplommonpuré.

Kl 15 var vi hos Lisa och Viggo på Gällstaö. Julia, Leo, Jenny, Frank, Lisen och Finn var också där. Vi fikade och tog en promenad. Didrik passade på att sova lite.

Strax efter 17 åkte vi till Sandudden och hälsade på fina familjen T. Det var alldeles för länge sen sist. Didrik fick en superfin munkjacka från Gant av sin gudmor.

Kl 19 åkte jag och Alex till Lina och Stefan och åt middag. Didrik var inte på sitt bästa humör. Kanske inte så konstigt med tanke på att han nästan inte hade sovit något på hela dagen.

Kl 21:30 kom pappa och hämtade oss. Didrik somnade nästan direkt och sov hela vägen hem till Gävle. Vi kom hem strax efter kl 24. Jag lyfte över Didrik från babyskyddet till hans säng. Han fortsatte sova, riktigt skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar