söndag 16 juni 2013

Då länge skutan kan gå

Jag älskar utflykter. Efter lunch idag bestämde vi oss för att göra en utflykt. Vi packade in oss i bilen och åkte mot Öregrund. Vi har fortfarande inte lärt oss att allt tar längre tid än vad man tror med en bebis, så efter att ha åkt ett tag insåg vi att Didrik inte bara skulle behöva amma,  utan även äta kvällsmat under utflykten. Vi hade inget sånt med oss, så vi fick stanna på Coop i Älvkarleby och köpa en barnmatsburk, skedar och haklapp. Nu har vi lärt oss att ha sådana saker i bilen. Man vet aldrig när Lilleman blir hungrig.

Vi kom till Öregrund strax innan 17. Det var soligt och fint när vi kom dit, men tyvärr så drog det in ett jättemörkt moln nästan direkt. Vi trodde att det skulle börja spöregna, men vi klarade oss.

Eftersom vädret inte var det bästa så blev det inte så mycket promenerande som vi hade tänkt oss. Vi satte oss på en restaurang i hamnen istället. Didrik fick middag först, kycklinggryta med ris. Sen fick vi in vår mat. Jag åt kräftmarinerad laxfilé med ljummen potatissallad. Det var jättegott. Didrik var lite gnällig, men det gick jättebra ändå.

Vi lämnade Öregrund vid 19:15. I sommar, när det är bättre väder, ska vi åka tillbaka. Så ska vi nog ta färjan över till Gräsö också.

Mer utflykter till folket!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar