onsdag 19 juni 2013

Dagens Didde 19/6

Ännu en bra natt. Didrik somnade kl 21 och sov till 6, åt lite, somnade om och sov till 8:20.

Idag har vi varit på Bvc. Didrik väger nu 7730 gr och är 66,2 cm lång. Didrik har gått upp 200 gr på lite drygt en vecka. Sköterskan sa att maten vi ger honom verkar vara helt perfekt för just vår lilla kille. Det känns väldigt skönt att höra! Didrik är fortfarande en liten kille, om man ser till normalkurvan, men han följer sin kurva och det är ju huvudsaken!

Det har varit riktig högsommarvärme i Gävle idag, termometern i bilen visade 26 grader kl 18 ikväll. Vi har invigt Didriks pool och UV-dräkt idag. Han var lite skeptisk i början, men sen plaskade han på.

Didriks faster och farbror har varit barnvakt i 1,5 timme idag, när jag fixade mina naglar och Marcus var på kurs. Det hade gått jättebra!

Didrik har sovit jättelite idag, en timme sammanlagt. Han var jättetrött på eftermiddagen, men kom inte till ro, inte ens i vagnen. När vi kom hem, vid 18:30, fick han en flaska ersättning och sen somnade han, och han sover fortfarande. Blir spännande att se hur natten blir. Jag var in och tittade på honom en gång och då låg han nästan ända nere i fotändan, och på sidan. Lyfte upp honom, lillesöt var så trött att han knappt reagerade när jag lyfte honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar