torsdag 13 juni 2013

Dagens Didde 13/6

En dag i regnets tecken.

Tänk att nätterna kan se så olika ut. Igår somnade Didrik kl 21 och vaknade 6:25 imorse. Det är ju bara att tacka Och ta emot när Lilleman bestämmer sig för att sova en hel natt.

Didrik är så mysig på morgonen. Han pratar på som bara den. Imorse fick han välling/ersättning till frukost. Jag tror att det funkar bättre än gröt, iallafall just nu.

Efter frukost åkte vi ut på utflykt till Hagfors och Råda. Didrik somnade gott i bilen. Första anhalt var bilbesiktningen. Sen åkte vi till min kusin och hälsade på, jättemysigt. Didrik fick även träffa tre supermysiga hundar. Amstaffen heter Balder.

Vi åt lunch på en restaurang i Hagfors. Didrik åt kalvkött med rotsaker. Det var första gången Didrik åt på en restaurang. Han skötte sig, men livade lite.

Didrik blir bättre och bättre på att sitta utan stöd. Han börjar parera mer och mer. Snart så kan han nog sitta helt själv. Det ska bli roligt att kunna sätta honom själv på golvet. En annan sak som Didrik har börjat med de senaste dagarna är att slå i bordet. Allra helst ska han ha en skallra i handen så att det låter ännu mer.

Han är ju för underbar vår lilla son. Jag älskar att se honom utvecklas, även om han tar det i sin egen lilla takt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar