söndag 28 juli 2013

Dagens Didde 27/7

Vi har en morgonpigg liten filur. Didrik tyckte att det var morgon kl 6 och jag var pigg så vi gick upp och myste. Didrik fick som vanligt gröt och katrinplommon till frukost. När han vaknar så där tidigt så blir han trött ganska fort. Vid 7:50 låg vi i soffan i vardagsrummet och myste och helt plötsligt somnade han. Han är ju helt underbart söt när han sover. Jag la ner honom i hans säng och så sov vi i en timme till.

Vi vaknade av världens åsksmäll och ljudet av ett hällregn. Vi blev serverade en riktig frukost innan vi gav oss iväg på äventyr. Vi var på Villervalla outleten igen och shoppade lite till :-) det blev en supersnygg tjocktröja, en body och ett par strumpor.

Sen åkte vi till ett köpcentrum och åt lunch. Där fanns Babyproffsen och så klart var jag tvungen att gå in där :-) och där stod vagnen jag har suktat efter ett tag, en röd Britax B-Motion, och den var 800 kr billigare än på affären i Gävle och 300 kr billigare än på nätet. Som ni förstår var jag ju tvungen att köpa den :-)

Vi var så klart tvungna att provköra vagnen så vi åkte till Eriksberg och stridade längs med Göta älv. Det var väldigt mysigt där. Vi hade glömt vår kylväska med Didriks mellanmål hemma, så vi fick köpa en burk med mangopuré och han älskade det :-) vagnen rullade fint :-) ska skriva mer om den i ett separat inlägg.

Efter att Didrik hade ätit middag och vi hade packat in alla saker i bilen så åkte vi norrut mot Gävle. Det går in sjukt mycket packning i Passaten. Vi hade bland annat två barnvagnar, resesäng med madrass, barnstol, stor shoppingbag från Ullared, UV-tält, uppblåsbar pool och vår packning.

Resan hem gick jättebra. Didrik somnade när vi åkte från Göteborg och sov i 1,5 timme. Vi tog en paus i Jönköping, både vi och Didrik åt. Sen var Didrik vaken i en timme i bilen och vid 21:30 somnade han och div resten av resan. Vi kom till Gävle vid 0:30 och då var det bara att bära in honom och lägga honom i hans säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar