lördag 27 juli 2013

Dagens Didde 25/7

Didrik vaknade alldeles för tidigt, redan kl 5:45. Som tur var var det Marcus morgon, men jag sov ändå halvdåligt.

Didrik ville inte riktigt somna om och vi hade ändå tänkt komma iväg till Ullared i bra tid. Didrik sov i bilen på vägen dit. Han var vaken hela tiden vi var där och det gick ganska bra. Han blev lite gnällig i början, men då var han hungrig så vi värmde mat till honom i varuhusets restaurang. Sen bytte vi blöja i ett jättefint skötrum, kanske det finaste vi har varit i. Efter lunchen fick Didrik vara i bärselen och det gillade han verkligen.

Så fort bilen började rulla så somnade han och sov en timme, tills vi var framme i Kungsbacka. När vi gick i affärer satt han endera i vagnen eller i bärselen.

På kvällen åt han middag hemma i lägenheten, och drack välling. Sen gick vi ute och satte oss i en park och drack lite vin. Vi hade hoppats på att Didrik skulle somna nästan direkt, men icke. Ca en timme senare somnade han och då gick vi på en restaurang och åt. Didrik hade hörselkåporna på så det gick alldeles utmärkt :-) vi kom hem vid 23 och då var det bara att flytta över honom till resesängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar