onsdag 17 juli 2013

Dagens Didde 17/7

Imorse var det morgon här redan kl 5:45. Men första natten i det nya huset var jättebra, även om den kunde ha fått varit lite längre.

På förmiddagen var jag, Marcus och Didrik och gymmade med familjen Rogsberg. Det var så skönt att gymma igen. Det har inte jag gjort sen innan vi var i Australien.

Kl 11 var det dags för 8-månaders kontroll på Bvc. Didrik väger nu 8050 gr och är 68 lång. Precis som jag trodde hade han inte gått upp så mycket i vikt, men växt mer på längden. Didrik kan allt som de frågade om, t.ex. Sitta själv. Han fick en träpinne av sköterskan och den tog han ett fast grepp om med ena handen, stoppade den i munnen och flyttade sen över den till andra handen, och det var tydligen helt enligt facit :-) Det kändes jätteskönt att han "klarade" alla test. De tycker att han har kommit ikapp det han var för tidigt född nu :-)

På eftermiddagen kom mamma och pappa. Vi hjälptes åt med Didrik och med att flytta. Vi har fortfarande en del kvar, men det bör vi bli klara med imorgon. Vi har flyttat katterna nu. De är rätt oroliga, men jag tror att det kommer bli bra. De är lite känsliga för oordning. Nille kommer nog att få vara inne några dagar så att han förstår att vi har flyttat.

Ikväll var vi och grillade hos familjen Rogsberg, det var lika trevligt som vanligt <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar