torsdag 25 juli 2013

Dagens Didde 24/7

Det flesta vi känner som har barn verkar åka bil på natten om de ska åka långt, men inte vi inte. Vi fick all in och åkte hela dagen. Och det gick hur bra som helst. Vi gjorde två stopp, ett längre i Örebro, och ett kortare utanför Lidköping.

Didrik sov större delen av bilresan. Han somnade så fort bilen började rulla och sov i över två timmar. I Örebro åt vi lunch. Jag köpte en sallad på McDonalds, så vi passade på att värma Didriks mat där och mata honom också. Sen gick vi till en park där han fick sitta och leka på en filt och gunga. Didrik somnade innan vi kom ut ur Örebro och sov i 55 minuter. Nästa stopp gjorde vi vid en camping utanför Lidköping. Didrik fick mellanmål och så gungade han. Sen somnade han igen och vaknade först när vi rullade in i Göteborg. Tänk om alla bilresor kan vara så!

Ikväll har Didrik varit på en uteservering i Göteborg för första gången. Vi gav honom välling hemma i lägenheten. När vi klev av spårvagnen nere i stan så somnade han. Vi satte på honom hans hörselkåpor, sen sov han resten av kvällen. När vi kom hem så la vi bara över honom i spjälsängen. Hoppas att han sover hela natten :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar