lördag 27 juli 2013

Dagens Didde 26/7

Tänk att vi hade en sån duktig liten kille. Igår var vi ute på äventyr nästan hela dagen och Didrik bara hängde med och tyckte att det var jättespännande.

Han vaknade 6:40. Det var min morgon så vi klev upp, år frukost och sen tog vi en morgonpromenad i det fina vädret. Didrik somnade i vagnen. När vi kom hem lekte vi lite på golvet och sen var det dags för lunch för Didrik. Vi har provat Hipps barnmat från 8 månader och den funkar mycket bättre just nu. Det är bitar i den också men inte fullt lika stora som i Sempers.

Efter lunchen packade vi vagnen full med det som kunde tänkas behövas för en heldag. Vi gick först till Slottsskogen, hade tänkt titta på alla djur, men Didrik somnade precis när vi kom dit, så vi promenerade ner på stan istället. Var in i en stor barnvagnsaffär och på en villervalla outlet. Köpte ett par byxor och två par strumpor till Didrik.

Efter att ha sovit i 1,5 timme vaknade Didrik. Jag och Marcus åt lunch på en uteservering på Linnégatan och Didrik fick mellis. Sen promenerade vi till Slottsskogen. Didrik satt framåtvänd i bärselen och han älskar det! I Slottsskogen finns det en gigantisk lekpark, där gungade Didrik. Sen promenerade vi vidare, hittade en gräsplätt vid en liten damm där vi slog oss ner. Didrik fick leka av sig lite. Han kryper inte ännu, men han kan ta sig framåt, bakåt och runt.

Sen var det dags att kolla på djur. Först var vi på Barnens Zoo. Där solnedgångenfick man gå in till djuren och klappa en del av dem, bland annat getter och grisar. Didrik fick klappa en get, vilket han verkade gilla. Sen gick vi runt och tittade på de andra djuren, bland annat hjortar, älgar, hästar och kor. Vi gillade verkligen Slottsskogen!

När vi kom hem åt både vi och Didrik middag och efter att Didrik hade fått sin välling åkte vi till Masthuggskyrkan och tittade på solnedgången och satt och umgicks. Didrik somnade i bilen och sov i vagnen hela kvällen.

Det har varit väldigt varmt idag så Didrik har haft rätt svårt att komma till ro när han ska sova. Men när han väl har somnat har det inte varit några problem alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar