måndag 7 april 2014

Dagens Didrik 6/4

Nu ska jag sluta tjata om hur bra Didrik sover. Men det är sån skillnad, från att ha varit vaken (ledsen) 1-2 gånger per natt och sovit i vår säng en del av natten nästan varje natt och vakna innan 6, till att sova hela natten i sin egen säng och vakna efter 7. Jag är nöjd så länge han sover hela natten i sin egen säng och vaknar efter 6.

Det blev inget babysim imorse, Didrik har varit snorig sen i fredags så vi får bada någon annan dag istället. Vi tog en långpromenad istället. Handlade lite, Didrik fick en boll som ser ut som en jordglob.

På förmiddagen var jag och Didrik ute och lekte med samma kompis och mamma som i fredags. Didrik gjorde några vurpor, men det märks verkligen att han har blivit tåligare. Förut grät han verkligen för allt.

Didrik var inte alls på sovhumör, det blev bara 30 minuter på eftermiddagen, men det verkar vara så det blir när han sover så här länge på natten. Dock behöver han nog sova lite längre på dagen, det blir väldigt gnälligt annars. 

På eftermiddagen tog hela familjen en cykeltur. Först åkte vi och tittade på hästar, sen köpte vi glass och åkte till en lekpark. Egentligen behöver vi inte åka till någon lekpark, Didrik är mer än nöjd så länge han får gå. När vi kom hem var vi ute på framsidan i över en timme. Marcus fixade med våra cyklar, Didrik gick omkring med sin dockvagn och jag sopade grus.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar