måndag 14 april 2014

Dagens Didrik 13/4

Lilleman sov hela natten i sin säng. Vaknade först 5:50, men sov en halvtimme till i vår säng. Jag hade lovat att jag skulle ta morgonen, så det var bara att kliva upp.

Planen var att åka på babysim på morgonen, men vi bestämde oss för att strunta i det. Vi skulle vara tvungna att köpa ett nytt klippkort och det är bara två gånger kvar på den här terminen och nästa terminen har vi ju ingen aning om hur det ser ut. Vi får bada på Lillhagsbadet istället. Planen var att åka dit på eftermiddagen, men annat kom i vägen.

På förmiddagen var vi i Valbo och köpte ny systemkamera. Didrik somnade på vägen ut, kl 11, när vi kom hem la jag över honom i vagnen och tog en promenad på 5 km. 

Marcus hade träning mitt på dagen. När han kom hem åkte vi till K-Rauta och beställde nya fönster till baksidan. Det blev 3 aluminiumklädda vridfönster och en altandörr till vardagsrummet och ett vridfönster och en helglasad altandörr till gästrummet. Längtar verkligen till de kommer upp. Leveranstiden var 4-6 veckor, så det dröjer ett tag.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar