söndag 28 februari 2016

Bröderna Halldin 28/2

Vilken fantastisk helg vi har haft! Solen har skinit från klarblå himmel hela helgen.

Natten till igår sov Didrik hos mormor och morfar, så igår morse var det lugnt och skönt hemma. Vi hämtade Didrik vid 10:15, promenerade ner på stan. Bolibompadraken var på besök. Vi köade i typ 25 minuter. Sen fick Didrik klappa honom på svansen och göra High five, Didrik var mer än nöjd. Efter det promenerade vi till Bolougnern och matade änderna och lekte i den stora lekparken. Sen blev det restaurangdebut för Love. Vi åt lunch med familjen Apel på O'learys. Trots att vi fick vänta på maten i 45 minuter gick det jättebra. Alla barnen skötte sig exemplariskt. På vägen hem mötte vi upp mormor och morfar och lekte i Stenebergsparken.

Idag har vi varit i Bomhusbacken och åkt skidor. Vi gick hemifrån strax innan 11 och kom hem nästan fyra timmar senare. Det gick jättebra för Didrik att åka idag. Det var nästan inga sura miner alls. Love var vaken nån timme. Då halvsatt han nöjt i vagnen och tittade sig omkring. Farmor och farfar kom och grillade korv med oss. De tog hand om Love ett tag så att jag, Marcus och Didrik kunde åka tillsammans. Jag och Didrik åkte ett åk ensamma. Han sa att det gick bra att åka med mig, men att det är roligare att åka med pappa. Det går fortare.

Idag har Love fått smaka på havregröt. Det var ingen höjdare alls. Minns att Didrik inte heller gillade den. Men efter ett tag kom vi på att den gick ner med fruktpuré i. Får prova det med Love också. Gröt är ju ett väldigt bra mål mat. Fruktpuré älskar iallafall Love. Han attackerar skeden och vill ha mer och mer. Men vi tar det lugnt nu i början så att hans mage får vänja sig. Han har även börjat äta mer ersättning per mål. Vi kör ungefär vart annat mål ersättning, och nu äter han ungefär 165 ml ersättning per gång. Men oftast är det bara 1 eller 2 timmar efter att han har ammat.



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar