tisdag 2 februari 2016

Love 4 månader

Idag har var lilla prins funnits hos oss i fyra månader. Herregud vad tiden går snabbt!

Vi har verkligen en glad liten kille just nu. Han skrattar högt åt det mesta. Det lyser i ögonen på honom när Didrik pratar eller leker med honom. Det är så härligt att se denna syskonkärlek som finns redan nu.

Love är väldigt stabil i kroppen. Han gillar att ligga på mage, men vänder ganska snabbt till rygg. Han har inte riktigt kommit på hur han rullar från rygg till mage, men det är på väg. Om han bara fick ligga mer på golvet så skulle han nog kunna det redan. Han snurrar ofta runt när han ligger på sin lekmatta. Jag läger honom med huvudet på kudden, efter ett tag har han fötterna på kudden istället.
Han sitter jättebra i sin matstol från Ikea. När han sitter där pillar han gärna på sina leksaker. Favoriten är en sköldpadda efter Didrik. Han gillar även Didriks favoritleksak Katten från Lamaze. Den hänger i babygymmet.

Love sover fortfarande ca 10 timmar i sträck varje natt, utan att äta. Det är riktigt skönt! Det här leder ju till att han inte sover lika mycket på dagarna. Idag har han sovit ca 3 timmar sammanlagt, men trots det varit glad och nöjd.

Han ammar fortfarande. Jag tycker att det går lite bättre nu än vad det gjorde för några veckor sedan. Är han trött ammar han riktigt bra, men är han pigg är han inte speciellt intresserad, då är det flaskan som gäller. Snart är det dags att börja introducera annan föda. Det ska bli jätteroligt. Jag hoppas att han är lika intresserad som Didrik var. Men vi provar inget nytt innan hans dop på lördag. Vill inte förstöra nattsömnen i onödan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar