lördag 20 februari 2016

Bröderna Halldin 20/2

Äntligen tillbaka till att sova hela nätter, åtminstone de två senaste nätterna. Gud vilken skillnad det gör för min energi och för mitt tålamod. Love sover hela natten och vaknar med ett stort leende på läpparna. Tyvärr har han varit lite kinkigare än vanligt på dagarna. Det är nästa så att jag tror att det kan vara tänder som spökar. Han biter verkligen på allt nu, och hårt. Det verkar verkligen klia.

Igår var Isabell, Samuel och Maria här. Vi träffades ute och lekte i en lekpark, sen promenerade vi hit och åt lunch tillsammans. Det var som vanligt jättetrevligt! På eftermiddagen åkte jag och pojkarna till Ica Maxi och handlade. Det är lite av en utmaning att ha en treåring lös i butiken. Men med lite mutor så skötte sig Didrik jättebra. Som belöning fick han köpa en burk lera på leksaksaffären. Sen ville Didrik åka till pappas jobb och åka truck. Marcus var nästan klar på jobbet så det passade bra att vi kom förbi. Didrik älskar verkligen truckarna.

Idag har vi varit på Ikea och handlat lite till Loves rum och lite småfix till köket/vardagsrummet. Didrik var duktig på Ikea och ville gärna ha en spegel till sitt sovrum. Den kostade 5:- så den kunde han få. Vi mutar våra barn, och jag skäms inte för det. Men resten av dagen har varit en kamp, han testar gränser så att det heter duga. Speciellt mot Marcus. Vissa dagar vill man bara hoppa över.

Men ikväll har vi haft familjen Rogsberg på besök. Vi hade en supertrevlig kväll. Barnen lekte jättebra tillsammans och hade fantastiskt roligt bortsett från en liten incident när Didrik puttade Asta så att hon ramlade och slog sig. Vi bjöd på spaghetti och köttfärssås. Didrik åt massor, utan några protester. Han har blivit mycket bättre med maten den senaste tiden. Det är så roligt. Igår åt vi knäckebrödspizza. Didrik bad om mer man två gånger. Älskade pojke!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar