måndag 26 oktober 2015

Mitt rum i ditt hjärta

Trots att vi inte är klara med köket ännu ska vi starta ett nytt renoveringsprojekt nästa vecka. Det är lite dumt, men det här kan inte riktigt vänta.

Vi har länge funderat på hur vi ska göra med rumsfördelningen i huset när barn nummer två kommer. Vi har ju massa rum, men inte tre sovrum på samma våning. Vi tänkte först att vi skulle flytta ner och barnen har sina sovrum på övervåningen, men det kändes inte så praktiskt, åtminstone inte nu när de är små, plus att Marcus skulle bli av med sitt datorrum. Efter att ha diskuterat olika lösningar kom vi fram till att det bästa alternativet var att slå upp en ny vägg på övervåningen och göra ett sovrum av vårt TV-rum. Som det är nu har vi ett TV-rum på varje våning och det känns ju lite för mycket.

Vi har tittat lite på tapeter till Loves rum och till den "nya" hallen. Lämpligt nog har K-Rauta 25 % på alla tapeter ur deras beställningssortiment, så igår passade vi på att beställa. Till Loves rum blir det de här två tapeterna från Boråstapeter. Vi valde en billigare tapet till det här rummet eftersom det säkert kommer att tapetseras om inom några år.




Till hallen blir det samma tapet som vi hade i hallen i vårt förra hus. En Ecotapet från kollektionen Eco White Light. Vi tänkte att vi skulle ha en fondvägg ovanför trappen, men vi hittade ingen vi gillade så det blir vitt överallt. Men med tanke på att hallen inte kommer ha några fönster så blir det nog bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar