torsdag 22 oktober 2015

Dagens Didrik 21/10

Herregud vad fascinerande det är med barn. Från att ha varit supersjuk i måndags till att bli helt frisk och pigg i tisdags.

Marcus var vaken med Didrik kl 22:20 i måndags kväll. Då hade han feberfrossa och drömde. Han drömde att det brann i hans rum. Vi hade sett en skogsbrand på filmen Flygplan nån dag tidigare. När han vaknade efter mardrömmen och Marcus hade lugnat honom och förklarat att det bara var en dröm sa Didrik Pappa det här är för läskigt för mig.

Didrik var vaken vid midnatt också och svettades som en tok, sen sov han resten av natten. Vaknade 6:15 och sa att han mådde bra. Hade bara 37,1 i feber och sen under 37 hela dagen. Han var självklart hemma igår, men var superpigg och glad och åt med god aptit, så idag fick han gå till föris.

Lämningen på föris idag gick bättre än på väldigt länge. Han var superglad och sprang till en Bobby Car. Han hade inte ens tid att säga hej då.

Jag, mamma och Love hämtade Didrik kl 14 och gick till en lekpark. Vi hade med oss fika. Vädret var inte det bästa, men vi hade roligt ändå.

Marcus var tvungen att jobba sent så mamma stannade kvar hos oss hela kvällen. Vi passade på att bjuda på mat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar