söndag 11 oktober 2015

Love 1 vecka

Tänk att lilla Love har funnits hos oss i 1,5 vecka nu. Tiden har gått så himla fort och han känns som en så naturlig del av vår familj, som att han alltid har funnits. 

De första två nätterna hemma vaknade han rätt ofta och ville ha mat, men efter det så vaknar han en eller två gånger per natt och äter och somnar sen om. Riktigt lyxigt! På dagarna är han vaken desto mer. Han har en period per dag då han är vaken en eller flera timmar i sträck. Han har haft magknip några kvällar då vi har fått gå omkring och vyssat honom.

Han äter ofta och länge. Eller jag har ju bara Didrik att jämföra med och han åt ju snabbt och typ var 4:e timme. Love kan äta varje timme ibland på dagtid, medans det på natten kan gå 7 timmar. Hellre att han äter mycket på dagtid och sover på natten än tvärt om, dock blir jag ju väldigt låst i soffan. 

Det är så skönt att både jag och Marcus är så mycket lugnare och tryggare i oss själva den här gången. Trots att det är tre är sen vi hade en bebis så känns allt så naturligt den här gången och vi är inte alls lika nervösa och oroliga. Tror att det slottar av sig på Love också. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar