fredag 31 juli 2015

Dagens Didrik 31/7

Sista dagen på semestern för i år. Gud så tråkigt, men det ska faktiskt bli lite skönt att få vardag också. 

Idag har våra gäster åkt hem. Vädret var helt ok idag så Marcus och Didrik städade poolen och hade lite vattenkrig. På eftermiddagen åkte vi ner på stan för att titta på Stadsfesten. Det var massa karuseller och marknadsstånd. Didrik blev helt lyrisk över alla karuseller och fick så klart åka. Favoriten blev självklart bilarna. Han blev så ledsen när vi var tvungna att åka hem. Men vi avslutade eftermiddagen med att mata änderna i Boulognern. 

Han har börjat säga att han älskar saker. Idag när Marcus föreslog att vi skulle gå och mata änderna sa han Jippi, jag älskar änder. Han är ju för söt! 

Den här veckan är det som att vi har haft en helt ny kille. Han har varit så himla duktig med allt. Jag förundras över hur stor han har blivit. De flesta dagarna har han inte sovit middag. Då somnar han vid 20 och vaknar ca 11 timmar senare. Det känns ju helt ok. I tisdags hade vi väldigt många kissolyckor, men sen dess har det gått jättebra. De flesta dagarna går det bra med bajset också. Idag sa han till att han behövde bajsa, så vi gick på toaletten och det gick jättebra. 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar