tisdag 2 augusti 2016

Love 10 månader

Hjälp, vart tar tiden vägen! Tänk att LaBoule har varit hos oss i 10 månader nu.

Han är fortfarande en väldigt glad liten kille. Skrattar för det mesta. Men han kan bli väldigt arg också och skrika i falsett, speciellt när man tar något ifrån honom eller när man stänger diskmaskinen framför ögonen på honom.

Love går med allt som går att skjuta framför sig; gåvagnen, gåstolen, sin matstol, torkställningar, kökspallen och kartonger. Han går inte utmed möbler. Försöker locka honom, men då sätter han sig ner och kryper till mig istället.

Han är fortfarande en liten rund och go kille, men jag tycker att han har blivit lite mer "normal". Det beror nog på att han rör på sig hela tiden nu och att han har ätit lite sämre den senaste tiden, p.g.a. värmen och sjukdom. Han äter fortfarande helst Spaghetti och köttfärssås, lasagne och pastagratäng. Kyckling med couscous går också ned. Några gånger i veckan provar jag med fisk, men oftast äter han fem skedar sen spottar han ut och vill inte ha något mer.

Love älskar att leka med saker som blinkar och låter. Eller med Didriks bilar, stora som små, och träjärnväg.

Han sover lite längre på nätterna nu, ungefär 10,5-11 timmar. Dock är det lite struligt på kvällarna. Oftast måste vi ta till vagnen för att få honom att somna, men huvudsaken är ju att han somnar. Han sover oftast två gånger på dagen. Bäst blir det om han sover vid 10 och vid 14, då brukar han somna för natten vid 20-tiden. Men så blir det absolut inte alla kvällar. Igår somnade han kl 22 och idag kl 20:20.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar