lördag 27 augusti 2016

Dagens Didrik 25/8

Nu går Didrik sina vanliga tider på föris, 9-14. Lämningarna har faktiskt gått riktigt bra och när jag har hämtat honom har han lekt för fullt. Han säger att han har haft jätteroligt. Jag märker redan på honom att han är på en avdelning med äldre barn, både på gott och ont. Han leker andra lekar och pratar om lekar och figurer som man aldrig har gjort förut. Igår efter föris packade ner barnen i cykelvagnen och cyklade till Boulognern. Där möter vi upp mormor och morfar och lekte i den stora lekparken. Marcus kom dit efter jobbet. Han tog med sig båda barnen och åkte hem och hämtade en sak. Under tiden körde jag intervaller i allén.

Sen gick vi till polarn och pyret och köpte skalkläder till Didrik. Hans i storlek 104 har blivit försmå så nu är det storlek 110 som gäller. Det är dyrt på Polarn och pyret, men tänk vad nöjda vi har varit med skalkläderna därifrån så det fick bli sådana i år igen. Vi fick rabattkuponger av farmor och farfar och medmerapoäng av mormor och morfar så tillslut betalade vi bara 400 kr för både jacka och byxor. Didrik fick välja färg på jackan, det blev en gul. 




I Hongkong fanns det ätpinnar för barn. Vi köpte ett par till Didrik. Ikväll vill han prova den han åt pasta och köttfärsbiffar med pinnar och det gick hur bra som helst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar