söndag 14 augusti 2016

Dagens Love 15/8

Love har verkligen inte sovit bra när vi har varit i Dalarna. Han har vaknat innan 5 varje morgon utom idag. Som tur var har jag ju haft mamma och pappa till hjälp så att jag har fått sova lite senare på morgonen. 

Hade hoppats på att det skulle bli bättre när han fick komma hem och sova i sin egen säng. Love sov lite längre men då vaknade Didrik tidigt istället, klockan 05:34 kom han in till mig. Försökte få honom att somna om i min säng men klockan 6 vaknade Love. Så då var det bara att kliva upp.

Det känns som att Love har utvecklats massor på den tiden som Marcus har varit borta. Han har börjat göra massa roliga Grimascher, bland annat så rynkar han näsan och bli hur söt som helst. Och tillslut har även love lärt sig att peka vart lampan är. Han har även så smått börjat inga. Han är ju inte direkt tidig i utvecklingen men vad gör det när man är söt som socker. 

Han har också blivit väldigt duktig på att stå själv. Han släpper mest hela tiden. Idag stod han i 15 sekunder själv. Han är för det mesta också väldigt kontrollerad när han sätter sig ner. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar