söndag 21 augusti 2016

Hong Kong 6

Imorse vaknade vi till spöregn. Vi åt frukost på Pacific coffee som ligger vägg-i-vägg med hotellet. När vi var klara med frukosten hade det slutat regna och börjat klarna upp.
Vi tog spårvagnen in till stan. Det var riktigt fint och många häftiga byggnader.

Idag stod shopping på schemat. Vi började med Abercrombie & fitch. Jag köpte en topp och en parfym. Marcus köpte två tröjor. Sedan gick vi vidare till GAP. Där blev det inköp till barnen. Love fick en body, en t-shirt och en tjocktröja. Didrik fick två tjocktröjor och en t-shirt. Många affärer har erbjudanden att ju fler varor man köper desto mer rabatt får man. På GAP fick vi 35 % rabatt, så det blev knappt 800 kr för de här sex plaggen.





På eftermiddagen åkte vi Star Ferry över till Kowloon och sedan tillbaka igen. Vädret var jättefint men inte alls lika äckligt varmt som de andra dagarna. Men termometern visade ändå 31 grader. Vi promenerade runt lite och shoppade lite till. Vi köpte två fina paraplyer. De har verkligen superfina paraplyer här. Sedan gick vi på en marknad med massa leksaker. Det finns verkligen hur mycket som helst men barnen behöver inte så mycket så det enda jag köpte var några små figurer från filmen Flygplan till Didrik.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar