söndag 31 juli 2016

Summer of Love

Vi har haft två riktigt härliga dagar! Igår var vi hemma hos Maria och Micke mitt på dagen. Vi badade i deras fantastiska pool och umgicks. Marie och Märta var också där en snabbis. Didrik är verkligen ett vattendjur. Nu dyker han med huvudet först. Han är så modig. Tyvärr blev det lite sämre väder på eftermiddagen, men egentligen gjorde inte det så jättemycket eftersom jag och Didrik var på kalas hos en pojke i området. Tyvärr var Didrik rätt trött och grinig i början, men efter en timme tinade han upp.

Idag var vi på långpromenad på förmiddagen. Vi gick 6 km med barnen i varsin vagn. I promenerade över vattnet, från Gävle Strand till Lervik. Vi fikade lite vid ridhuset.

Efter lunch åkte vi till Maria och Micke igen. Didrik älskar verkligen att bada. Idag var det mycket bättre väder. Vi myste på deras stora altan och badade massor. Love badade också och skulle säkert ha velat vara i mycket längre än vad han fick. Marcus har gjort övningar från babysimmet med honom och han kommer ihåg dem. Han håller andan när han kommer under vattnet och kan dyka från kanten. Det är så roligt att se hur vattenvana båda våra barn är.

En annan sak som är fantastisk rolig är att se hur mycket våra barn tycker om våra kompisar och hur mycket våra kompisar tycker om barnen! Didrik har busat hur mycket som helst med Maria, Micke och Jocke. Och Love har myst med Maria och Sofie.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar