fredag 15 juli 2016

Göteborg 2016

I lördags, för snart en vecka sedan, efter dopet åkte vi till våra kompisar i Göteborg. Resan gick hur bra som helst. Visserligen hade vi ju kommit en bra bit på väg eftersom vi var utanför Karlstad, så vi hade bara tre timmar till Göteborg. Love sov nästan två timmar och Didrik somnade när vi hade 30 minuter kvar. Tanken var att han skulle fortsätta sova när vi kom fram, men icke. Alla barn var vakna till 22:30.

Göteborg har tyvärr inte visat sig från sin bästa sida när det gäller vädret, men vi har haft det jättebra ändå. 

I söndags tog vi det mest lugnt, var i en lekpark och lekte. Lekparken var helt nyrustad och helt perfekt för Didrik. Det fanns även en slags matta under en klätterställning där Love kunde krypa omkring. På eftermiddagen åkte vi spårvagn en station och gick på Sjöfartsmuseet. Didrik gillade det verkligen. Love sov större delen av besöket. 

 

I måndags  var jag på Gekås i Ullared på morgonen, sen mötte jag upp familjen och Richard och Elsa på Liseberg, mer om det i ett annat inlägg. 

 

I tisdags tog vi båten över till Danmark och igår onsdag lämnade vi Göteborg. Vi åkte igår morse när Love skulle sova sin första gång. Love sov i drygt en timme. Vi stannade på en bensinmack utanför Åmål och åt lunch och sen stannade vi i Molkom och handlade lite. Vi åkte sen till mormor och morfar i Dalarna. Bilresan gick bra även den här gången. Didrik sov lite drygt en timme och Love sov en sväng till.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar