söndag 31 juli 2016

Bröderna Hallldin 29/7

Marcus har piggat på sig, men nackspärren han fick var hemsk. Han sov typ inte på nätterna och på dagarna satt han mest i soffan och kunde knappt röra sig. Det var så illa att han sjukskrev sig från jobbet istället för att ha semester. Igår var vi hos Maria och Fredrik. Maria gav Marcus en behandling och efter det så blev han som en ny människa. Så skönt att slippa se honom ha ont och få hjälp med barnen.

Det är fortfarande fint väder, men inte alls lika varmt som det var tidigare i veckan. Igår var vi först hos Maria och Fredrik. Didrik cyklade dit och tyckte så klart att det var hur roligt som helst trots att han först inte ens ville ta fram cykeln. Barnen lekte massor och vi föräldrar hann umgås. På eftermiddagen åkte vi till Boulognern och busade i stora lekparken där. Love är så snäll och sitter nöjt i vagnen medans Didrik röjer runt.

Idag har hela familjen varit vid Lillsjön. Det är verkligen en perfekt badplats för Didrik. Det är långgrunt i den lilla sjön och så finns det lekplats. Och det bästa av allt, enligt mig, är att det nästan inte är någon sandstrand utan gräsmattor runt omkring.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar