onsdag 20 juli 2016

Dagens Love 18/7

Min stackars lilla prins är sjuk. När han sov hos mormor och morfar vaknade han med nästan 40 graders feber, och den var så hög nästan hela dagen. Idag har den legat runt 39 grader. Som tur är är han inte speciellt påverkad. Han är glad och äter, kanske inte riktigt med samba aptit som vanligt, men välling går alltid ner, nästan hur mycket som helst. 

Det var väldigt länge sen jag gjorde ett inlägg om bara Love. Tiden går så fort, han är ju snart 10 månader. Han kryper fort som bara den, reser sig upp mot allt, men han förflyttar sig inte stående ännu. Han kan inte vinka eller klappa händerna, men det kommer nog om vi bara övar lite. När han var hos mormor och morfar nu i helgen lärde han sig vart lampan är. Han tittar alltså upp i taket om man frågar vart lampan är.

Jag testade att ge honom små smörgåsbitar i förrgår. Det var ingen större hit, men övning ger ju färdighet. Han har även börjat äta annan mat än spaghetti och köttfärssås och lasagne. Nu har jag hittat en kycklinggryta och köttbullar med potatismos som också går ner. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar