onsdag 20 juli 2016

Dagens Didrik 20/7

Och så ett inlägg om Didrik. Det känns som att vi börjar komma ur den här jobbiga perioden som vi har varit inne i med Didrik. Allt gick superbra när vi var i Göteborg. Visst, han är fortfarande väldigt intensiv och har hur mycket energi som helst, men det är så han är. Men han är inte alls lika elak mot Love länge. Visst går det överstyr ibland, men det känns som att det mest är lek som går fel och inte jättemedvetet längre.

Han är mycket mer kärleksfull, både mot Love och mot oss. Och han är inte alls lika mammig och pappig. I fredags när vi åkte hem från Dalarna så skulle han vara kvar där och åka hem med mormor och morfar. Visserligen åkte de hem senare samma dag, och i helgen var det inte alls några problem när vi lämnade honom. Nu såg han verkligen fram emot att få sova borta. Så har det ju inte varit alla gånger de senare månaderna. 

Didrik har blivit väldigt intresserad av bokstäver den senaste tiden. Han letar efter sin bokstav vart vi än är och hat stenkoll på den nu, och även på M.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar