onsdag 25 december 2013

Dagens Didrik 22/12

Idag har vi varit på utflykt hela dagen. Vi åkte från Tyngsjö vid 10. Första stoppet var hos familjen Byquist i Råda. Där träffade vi min kusin, hans fru och Didriks tremänning. Han fick också klappa lilla pudeln Signe. Didrik var överlycklig.

Sen åkte vi vidare till familjen Axelsson. Där träffade vi min kusin, hennes man, Didriks tremänning och hans flickvän. Vi stannade och fikade där och Didrik fick klappa världens tålmodigaste katt. Didrik blev lika exalterad som vanligt när han fick se katten, den stora skillnaden var att den här katten låg kvar hela tiden.

Efter att Didrik hade ätit lunch åkte vi vidare till Karlstad och hälsade på min moster och morbror. Mina två kusiner och deras sambos var också där. Didrik fick även träffa sin jämnåriga tremänning för första gången. Han bor i Norge och är bara 4 månader äldre än Didrik. De 4 månaderna märktes väldigt mycket, men det var ju ändå jätteroligt att de fick träffas. Didrik var väldigt intresserad av sin tremänning och hans leksaker. Didrik slog ju även på stort och tog sina första steg när vi var där.

Vi åt middag där, en jättegod älgköttgryta. Didrik mumsade också i sig av den.

Vi åkte hem när Didrik skulle sova, det är enklast så. En annan av Didriks tremänningar åkte med oss från Karlstad till Råda. Ju var inte hemma förrän vid 22:30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar