söndag 1 november 2015

Halloween 2015

Vi har aldrig firat halloween, det är därför en tradition som vi ännu inte har introducerat för Didrik.

Men i fredags tog vi med oss grabbarna på Halloweenmys hos våra kompisar. De har precis flyttat till sitt nybyggda hus så det var extra spännande att åka dit. 

Vi var 12 vuxna och Didrik och Love. Timmarna innan vi åkte dit så hade Love mycket magknip och var ledsen, men när vi kom till festen lugnade han sig och sov hela kvällen. Didrik var ett riktigt charmtroll. I början satt han på en barstol vid köksön och åt snacks och pratade. Sen togs smålegot fram och Didrik var i himmelriket. 

Det är så roligt att se hur Didrik tyr sig till vissa av våra kompisar. På festen var det tre stycken som han ville hänga extra mycket med. De busade och sprang riunt, lyfte upp honom i taket och lekte med lego. 

Strax innan 21 sa Didrik att han var trött och ville åka hem och sova. Vi hade tänkt lägga honom där, men både jag och Marcus var rätt trötta också, så vi åkte hem. 

Det känns jätteroligt att vi fortfarande blir bjudna på fester (inte bara parmiddagar) och att barnen också är välkomna. Ännu bättre känns det när det gick så bra med barnen. Jag tror att både jag och nRxts behövde komma iväg och träffa lite kompisar i en annan miljö. Det var en jättetrevligt kväll. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar